ΕΚΦΥΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ

25 Δεκεμβρίου, 2008 § Σχολιάστε


herm

Προτού η ετεροκανονική κυριαρχία αρχίσει να χαράσσει τα ζοφερά παιδέματά της στις επιφάνειες των νεαρών σαρκών -όχι πρίν τα 3-, επιτελείται μία έκφυλη συνθήκη, τα μέρη και οι αισθητικές της οποίας, καθιστούν σαθρή -αν και όχι μελλοντικά αναποτελεσματική- την όποια προσπάθεια για «από τα πάνω» έμφυλο προσανατολισμό.

Οι κραδασμοί του σώματος, ελεύθεροι από κάθε είδους βιοπολιτική προπαγάνδιση, ενσαρκώνουν όλες εκείνες τις επιθυμίες που αργότερα ο πολιτισμός θα καταστήσει κατεσταλμένες.

Τα υποκείμενα που προσανατολίστηκαν προς την σφαίρα του αντικανονικού, θα υποστούν έκτακτη μετ-εκπαίδευση στον χώρο των ομοκανονικοτήτων.

Η οποιαδήποτε ελπίδα λοιπόν για προσπάθεια προς μία έκφυλη απεκπαίδευση των σωμάτων μας, απαιτεί την υιοθέτηση της τεχνολογίας εκείνης, η οποία μέσω ενός ταξιδιού επιστροφής στον χρόνο, θα βάλει φωτιά στις ασφάλειες οι οποίες καιρό με τον καιρό εγκατέστησαν εξουσιαστικές συνθήκες στο μάταιο ταξίδι της υπερταλαιπωρημένης μας υπόστασης.

Η υιοθέτηση της έτερης έμφυλης επιτελεστικότητας στα κορμιά μας, ίσως με θεαματικό τρόπο, δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από το να νοηματοδοτήσει τα σώματά μας ως αντικανονικά, διαδικασία η οποία θα μας στείλει στον σκιώδη, αλλά κωδικωμένο -παρ’ ΄όλα αυτά-  χώρο της έμφυλης κυριαρχίας.

Για να αποφύγουμε την αντικανονικότητα, και να οσμιστούμε τους άρρητους τόπους αυτούς της ανυπαρξίας έμφυλων διπολισμών, θα χρειαστεί να συγκρατήσουμε την ανάγκη μας για γελοιοπήση της πατριαρχίας μέσω θεαματικών προτσές, και να αναλογιστούμε ότι διαπραγματευόμενοι με τις έμφυλες επιτελεστικότητες, πάντα θα καταλήγουμε σε κάτι κανονικό, όπως διαπραγματευόμενοι με το κράτος θα καταλήγουμε πάντοτε ηττημένοι.

Για να κωδικώσουμε λοιπόν τις επαναστατικές διαδικασίες προς κάτι εμφύλως αμέθεκτο, θα χρειαστεί να απωλέσουμε τα εμφυλόσημα που με τόσο κόπο και δοκιμασίες αποκτήσαμε ανά τα χρόνια (άλλοι στο γήπεδο – άλλοι στα gay μαγαζιά), κ να αφήσουμε την επιθυμία και τα αισθητηριακά σείστρα να λυσσάξουν λυσσαλέα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

What’s this?

You are currently reading ΕΚΦΥΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ at Postmodern Resistance.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: